Pagina navigatie

Wie we zijn

header1

Solbes is een bedrijf dat zich primair richt op de verdere professionalisering van de klantbenadering en de (klant)processen binnen de zorgsector, woningcorporaties, logistiek en dienstverlenende sector. Veelal wordt er weinig tot geen tijd en geld besteed aan bereikbaarheid (telefonisch, e-mail) van uw organisatie en aan de opleiding van medewerkers. Aan de ene kant begrijpelijk als men kijkt naar de financiƫle situatie van veel bedrijven en economische omstandigheden, maar aan de andere kant onbegrijpelijk omdat juist de medewerkers de cruciale factor zijn in het realiseren van de klantenwensen. Solbes zorgt ervoor dat dit, op een financieel aantrekkelijke wijze, wel kan en dat u zich positief gaat onderscheiden ten opzichte van de concurrenten.

Alphons Bosch – Managing Partner

Na een tijd werkzaam te zijn geweest in de logistieke sector langzamerhand de switch gemaakt naar de koppeling tussen sales/ marketing (klanten) aan de ene kant en fulfillment aan de andere kant (Sun Microsystems, Dutchtone/ Orange). Afgelopen 12 jaar ondernemer op het gebied van opzetten van klantenservice-organisaties, ontwikkelen en opzetten van communicatie- en opleidingsplannen en e-learningoplossingen. Alles vanuit de visie van een bedrijf. Geen losse componenten maar integrale aanpak, die erop gericht is de visie/missie van het bedrijf te realiseren.

Bauke Felix – Managing Partner

Is gepokt en gemazeld in de logistieke sector, als logistiek manager bij een internationale winkelketen maar ook als directeur van een internationaal transportbedrijf. Transport en logistiek hebben dan ook geen geheimen voor hem. De medewerkers bepalen het succes van een onderneming. Daarom is gerichte training en opleiding onmisbaar om het beste uit de mensen te halen. Uit ervaring weet hij het positieve effect van de juiste doelgerichte trainingen, zowel voor werkgever als werknemer. Wil de logistieke sector in Nederland haar internationale positie verstevigen en rendementen verbeteren, dan dient er continu te worden gewerkt aan de verdere professionalisering van de sector op alle niveaus en in alle disciplines. Daarom wil Felix zijn logistieke kennis en ervaring combineren met zijn passie voor scholing.